Érd, Parkváros
Kiadó ipari
Ár
150 000 Ft / hó
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 30551
Vállalkozók figyelmébe!
Méretek
Méret
70
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Érd
Városrész
Parkváros
Alapvető adatok
Szobák
Fűtés típusa
Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa
Parkolási lehetőség
garázs
Fényviszonyok
Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1990
Állapot
átlagos állapotú, karbantartott
Szerkezet
tégla
Leírás
Vállalkozók figyelmébe! Érden a Bajcsy-Zsilinszky útról nyíló mellékutcában vállalkozásra alkalmas műhely kiadó. A ház melletti műhely kb. 60 nm-es ipari árammal rendelkező 8 m3-es visszaforgatható víztározó rendszerrel és ipari árammal van kialakítva, amely autómosó működését lehetővé teszi. A helyiség mennyezetig csempézett, fűtött. Belmagassága 3 m. Az udvaron lévő beton 50-60 cm vastag, amely teherautók beállására is alkalmas. Havi bérleti díj 150,000.- Ft. 1 havi bérleti díj + 2 havi kaució kifizetése után azonnal bérelhető.