Érd, Fenyves-Parkváros
Eladó családi ház
Ár
130 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 30549
Méretek
Méret
200
Legnagyobb beép. magasság
3 m
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Érd
Városrész
Fenyves-Parkváros
Alapvető adatok
Szobák
3
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

vegyes tüzelés,

gázkazán

Konyha stílusa

étkezős

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

fa

Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
kertre néző
Fényviszonyok
Kert

körbejárható

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Felszereltség

műhely,

fúrt kút,

aknás garázs,

melléképület

További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Illeték-kedvezmény, CSOK+
Építés éve
1990
Állapot
felújítandó
Épület általános állapota
közepes állapotú
Homlokzat állapota
közepes állapotú
Szerkezet
tégla
Ingatlan stílusa
klasszikus kockaház
Leírás
Érd parkvárosában a Bajcsy-Zsilinszky útról nyíló átmenő forgalomtól mentes utcában 2 szintes 2*100 nm-es családi ház eladó. A ház 1990-ben épült 40 cm-es tégla falazattal, amelyre 5 cm-s szigetelést kapott. Tető szerkezet jó állapotú, 3-szoros műemlék pala fedéssel, padláson 10 cm-es kőzetgyapot szigeteléssel. A tetőtér szükség esetén beépíthető. A ház egykori kialakítása vállalkozásra is alkalmassá teszi. Ezen adottságai miatt számos tevékenységre lehet alkalmas, de akár az elszeparáltsága befektetésben gondolkodóknak is jó megoldást nyújthat. A ház földszinti részén lévő kb.70 nm-es gumisműhely, ma is működik. A többi helyiség akár ott lakást is biztosíthat az ott dolgozónak vagy bérlőnek, mivel tusolós zuhanyzó, külön WC és 2 szoba található itt kijárattal a hátsó teraszra. A ház melletti műhely kb. 60 nm-es ipari árammal rendelkező 8 m3-es visszaforgatható víztároló rendszerrel és ipari árammal van kialakítva, amely autómosó működését lehetővé teszi. Belmagassága 3 m. Ez a helyiség szintén külön kiadható vagy más célra hasznosítható. Az udvaron lévő beton 50-60 cm vastag, amely vállalkozás esetén teherautók beállására is alkalmas. A házhoz néhány lépcső vezet. Tágas, világos terek jellemzik. Előszobából az egész lakást belátjuk. Konyha kissé elszeparált, de nincs fallal elválasztva a 40 n-es nappalitól. Még két külön nyíló 12 és 16 nm-es hálószoba van , illetve tágas fürdőszoba. Fűtése gázcirkóval és vegyes tüzelésű kazánnal történik. Telek mérete 1016 m2. Fúrt kút 32 m mélyen. Az ingatlan per és tehermentes, banki hitelre is megvásárolható.