Budapest XV. kerület, Újpalota
Eladó lakás
Ár
44 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 28997
Méretek
Méret
68
Méret tulajdoni lap szerint
68
Terasz mérete
1
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XV. kerület
Városrész
Újpalota
Alapvető adatok
Szobák
3
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa
Konyha stílusa

ablakos

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Parkolási lehetőség
utcán, nem fizetős
Kilátás
parkra néző
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert
Terasz

franciaerkély

Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
CSOK, Illeték-kedvezmény
Állapot
átlagos állapotú, karbantartott
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
felújított
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
3
Lakások száma
8
Környék
Lakótelepi környék
Szerkezet
panel (panelprogram)
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Ingatlan stílusa
4 emeletes panel
Leírás
Szigetelt házban jó lakás. XV. Újpalotai lakótelep legszebb és legcsendesebb parkjában a Páskom parkban ELADÓ egy szigetelt házban lévő második emeleti 68 m2 es 3 szobás átlagos állapotban lévő lakás. A nappali mérete az ablak valamint az erkély elhelyezkedése, miatt könnyedén, mindössze egy gipszkarton fal által két félszobává alakítható így 2+2 fél szobás lakást kialakíthatunk. A franciaerkélyről egy erdős részre van kilátásunk, a ház bejárata előtt szép rendezett park. Háromemeletes nyolc lakásos szigetelt ház, felújított lépcsőházzal, a házban is és a lakásban is cserélt műanyag nyílászárók. Szobák szőnyegpadlóval burkoltak, a többi helyiségben járólap található. Radiátorok egyedi fűtésmérővel felszereltek. Lakótelepi ugyanakkor csendes parkos övezetben helyezkedik el a ház, amely előtt állandó parkolási lehetőség, a közelben iskolák, óvodák, orvosi rendelő és minden más ami a mindennapi élethez szükséges. Buszjáratok Újpest központba a kettes Metróhoz és Budára, valamint villamos a Mexikói útra ahol a kis földalattival tovább közlekedhetünk. Az ingatlan per és tehermentes.