Budapest XIV. kerület, Alsórákos
Eladó lakás
Ár
94 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 28415
Méretek
Méret
92
Terasz mérete
9
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XIV. kerület
Városrész
Alsórákos
Alapvető adatok
Szobák
1
Félszobák száma
3
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

étkezős

Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
belső udvar (lakás)
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok
Kert
Terasz

erkély

Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Illeték-kedvezmény, CSOK+
Építés éve
2010
Állapot
újszerű
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
3
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Ingatlan stílusa
Modern
Leírás
Zuglóban, Alsórákoson bruttó 92 nm-es (nettó 72nm) erkélyes belső kétszintes 3. emeleti lakás eladó. A három szintes társasház 2010-ben épült jó állapotú, összetartó lakóközösség, jó szomszédi viszony a jellemző. A lakás 2022-ben teljes körű felújításon ment át. Jó elosztásának köszönhetően kifejezetten alkalmas családosok részére. Modern beépített bútorok, helykihasználásként rengeteg gardób szekrény, pakolási lehetőség. Az alsó szinten található az előszoba beépített gardróbbal, nappali, fürdőszoba és egy hálószoba. Külön helyiségben található a konyha és az étkező, melyek beépített bútorzattal és modern gépekkel vannak felszerelve. A lépcső alatt található egy kamra/tároló. Az emeleten két háló, egy beépített gardróbszoba és egy mosókonyha/háztartási helyiség kapott helyet. Az emeleti szobák klimatizáltak. A lakáshoz tartozik egy 9 nm-es kellemes, napellenzővel. A vételár tartalmazza a teljes konyha berendezését, a beépített bútorokat és a felszíni parkolóhelyet is. Megegyezés alapján a lakás teljes berendezéssel együtt is eladó.