Dunakeszi, Alsótabán
Eladó lakás
Ár
56 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 28409
Méretek
Méret
65
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Dunakeszi
Városrész
Alsótabán
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
2
Félszobák száma
1
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Konyha stílusa

amerikai, de szeparálható

Ablakok

utcára

Nyílászárók típusa

műanyag

Parkolási lehetőség
teremgarázs vásárolható
Kilátás
utcai (lakás)
Fényviszonyok

napfényes

Kert
Terasz

erkély

Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2014
Állapot
újszerű
Épület általános állapota
újszerű
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Környék
Kulturált környék
Szerkezet
tégla
Ingatlan stílusa
Modern
Leírás
Dunakeszi központjában 2014-ben épült 3 szintes téglaépület 2. emeletén lévő tetőtéri 2+1 szobás lakás eladó. Rendkívül közkedvelt környék a centrumban, Budapest akár busszal, vonattal, vagy autóval közlekedünk gyorsan megközelíthető, így a bejárás is megoldható. 2014-ben épült 3 szintes épület a ami kornak megfelelő műszaki tartalommal bír. Lépcsőház zárt, nagyon szép és tisztántartott. Mélygarázsban 25 nm-es beálló található, amely ára 4,5 MFt, külön a lakás vételárán felül megvásárolható. A házat jó lakóközösség jellemzi. A lakás amerikai konyhás nappali és két hálószobából áll. 2 erkély is nyílik a nappaliból, kb. 8 nm-esek csodálatos panorámával a budai hegyekre. Két hálószoba külön nyílik a közlekedőből. Fürdőszoba tágas, sarokkádas és bidével felszerelt. Rezsi nagyon alacsony köszönhető a 15 cm-es szigetelésnek. Fűtése gázcirkóval történik,egyedi mérés alapján. Közös költség 16,500.- Ft/hó. Ellátottsága kiváló, óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek, Önkormányzat a közelben. Közlekedés szempontjából is remek választás lehet ez a lakás. Vonat nyugati Pu. kb. 10 perc,a vonat állomás 8-10 perc alatt elérhető. Volán busz Újpest Városkapu-ig közlekedik. Megállója szintén néhány perc alatt megközelíthető. Az ingatlan per és tehermentes, gyorsan költözhető!