Budapest XXI. kerület, Csepel-Kertváros
Eladó házrész
Ár
15 800 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 28359
Befektetők figyelmébe!
Méretek
Méret
35
Méret tulajdoni lap szerint
35
Telek mérete
40
Terasz mérete
14
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XXI. kerület
Városrész
Csepel-Kertváros
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
1
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

konvektor

Konyha stílusa

étkezős

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa
Parkolási lehetőség
utcán, nem fizetős
Kilátás
belső udvar (lakás)
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok
Kert

kertkapcsolat

Terasz

beépített

Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Állapot
felújítandó
Épület általános állapota
felújítandó
Homlokzat állapota
közepes állapotú
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Leírás
Csepelen a Károli Gáspár utcában azonnal költözhető 1 szobás tulajdoni lap szerint 35 nm-es házrész eladó. Az ingatlan 8 lakásos társasház hátsó lakása, amelyhez külön kerítéssel határolt kb. 40 nm-es kis saját kert tarozik. A lakás tágas terekkel rendelkezik, jelenleg felújítandó állapotú, de csodálatos kis ékszerdobozzá alakítható. Közös udvarról közelíthetjük meg , üvegfallal zárt beépített verandán jutunk be a lakásba. Ezt a veranda részt akár előszobaként vagy téli kertként is használhatjuk. Tágas étkező-konyharészből nyílik a szoba. Fürdőszoba kiépített zuhanyzós, itt található a meleg vizet adó villanybojler is. A kis kamra a saját kertre néz, itt műanyagra cserélt ablak van. Fűtése gázkonvektorral megoldott. Helyiség lista: Szoba 20 nm Étkező-konyha 11 nm fürdőszoba 3,6 nm kamra 3 nm beépített veranda 14 nm Elhelyezkedésének köszönhetően kiváló befektetési céllal vásárlóknak. A Duna parti Kolonics György sétány 2 km, illetve a Szent Imre tér 1,1 km.-re található. Az ingatlan per és tehermentes!