Budapest XIII. kerület, Angyalföld
Eladó lakás
Ár
57 400 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 27231
Méretek
Méret
50
Méret tulajdoni lap szerint
48.71
Terasz mérete
4
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XIII. kerület
Városrész
Angyalföld
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

házközponti - egyedi méréssel

Konyha stílusa

amerikai

Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

erkély

Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2003
Állapot
átlagos állapotú, karbantartott
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
4
Lakások száma
32
Környék
Jó környék
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
zárt
Ingatlan stílusa
Modern
Leírás
Angyalföld zöldövezeti részén 2003-ban épült 4 emeletes liftes társasház 2. emeletén lévő 50,4 nm-es 2 szobás lakás. A társasház jól karbantartott és tisztántartott, lakók jószomszédi viszonyban vannak. Az amerikai konyhás nappaliból nyílik az erkély, tágas 24 nm-es. A hálószoba 12 nm-es, világos, napos. A lakás vételárán kívül kötelezően megvásárolandó az elektromos kapuval zárható hátsó kertben lévő gépkocsi-beálló hely is (1 M Ft). Elhelyezkedését és ellátottságát tekintve teljes mértékben megfelel saját részre, de akár befektetési céllal vásárolóknak is.