Budapest XIV. kerület, Kiszugló
Eladó lakás
Ár
88 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 27183
Méretek
Méret
81
Méret tulajdoni lap szerint
81
Terasz mérete
4
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XIV. kerület
Városrész
Kiszugló
Alapvető adatok
Szobák
2
Félszobák száma
1
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó,

klíma

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai

Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
DNy
Parkolási lehetőség
teremgarázs vásárolható
Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert

parkosított

Terasz

erkély

Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2006
Állapot
újszerű
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
3
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
zárt
Leírás
2006-ban épült 13 lakásos jó állapotú társasház tulajdondoni lapon 81 nm-es netto 60-65 nm, ca. br. 95 nm alapterületű. Az ház kertész által karbantartott közös kerttel rendelkezik, lakóközösség összetartó, jó szomszédi viszony jellemző. A lakás belső kétszintes, melynek köszönhetően a lakó- és a hálótér elszeparált. A lakásba belépve az előszobába érkezünk, jobb kéz felől a fürdőszoba helyezkedik el, illetve ezen a szinten találhatjuk az amerikai konyhás nappalit, amelyből nyílik egy dél-nyugati tájolású, 4,3 nm-es erkély. A felső szinten két hálószoba, egy gardrób, egy dolgozó sarok, egy pihenő sarok található, valamint egy különálló WC is kialakításra került. A lakás tájolásából adódóan mindig világos: keletre, dél-nyugatra és nyugatra néző ablakainak köszönhetően. A lakás a társasház 3. emeletén helyezkedik el, 2019-ben teljeskörű felújításon esett át (villanyvezetékek, világítástechnika, 2 db hűtő-fűtő wifis klíma, mosogatógép és sütő cseréje, beépített, egyedi bútorzat, gardrób és emeleti vizesblokk kialakítása, redőnyök és szúnyoghálók beépítése). A fűtésről cirkó gázkazán gondoskodik. A lakás egyik nagy előnye, hogy az egyedi beépített bútoroknak köszönhetően minimális további berendezés szükséges. A lakáshoz tartozik egy 3,55 nm-es tároló, egy mélygarázs beálló és egy elektromos kapuval védett udvari beálló, amelyek a lakással együtt eladók (együttes ára a vételáron felül 6 millió forint). A környék nyugodt, csendes, mégis könnyen elérhetők a főbb közlekedési csomópontok (Örs vezér tere, Bosnyák tér). Pár perces sétára található a lakástól bölcsőde, óvoda, iskola, SPAR, Tesco Express, gyógyszertár és a Rákos-patak partja, amely sportolási lehetőségeket kínál. Autóval néhány perc alatt elérhető az ÁRKÁD bevásárlóközpont, LIDL, ALDI, leendő új Bosnyák téri városközpont és a mini Dubaj.