Balatonberény
Eladó családi ház
Ár
66 800 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 26853
Méretek
Méret
90
Telek mérete
300
Cím
Vármegye
Somogy vármegye
Város
Balatonberény
Alapvető adatok
Szobák
6
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa
Konyha stílusa

amerikai

Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Nem utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert

körbejárható

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz,

erkély

Felszereltség
További adatok
Airbnb (rövidtávú kiadás)
Airbnb-re alkalmas lehet
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2000
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Szerkezet
tégla
Ingatlan stílusa
Mediterrán
Leírás
Balatonberény nagyon csendes mellékutcájában lakhatásra, nyaralónak alkalmas teljesen körbekerített kb. 300 nm-es telken 2* 45 nm-es családi ház eladó. Az alsó szinten nagy amerikai konyhás nappali, két külön nyíló szoba található. Fürdőszoba tusolós, külön ajtóval zárható WC-vel. Az emeletre külső csigalépcsőn jutunk fel. Itt konyha, nappali és szintén két külön nyíló szoba, fürdőszobával található. Az ingatlan azonnal birtokba vehető. Balaton part kb. 400 méterre található.