Fonyód
Eladó lakás
Ár
88 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 26791
Belső kétszintes felújított lakás Fonyód központjában!
Méretek
Méret
110
Cím
Vármegye
Somogy vármegye
Város
Fonyód
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
2
Félszobák száma
3
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa
Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai

Ablakok

utcára

Nyílászárók típusa

műanyag

Parkolási lehetőség
beálló nyilt területen
Kilátás
utcai (lakás)
Fényviszonyok

napfényes

Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1995
Állapot
felújított
Épület általános állapota
felújított
Homlokzat állapota
felújított
Emeletek száma
2
Környék
Jó környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Leírás
Fonyód központjában a Balatontól 750 méterre a Blaha Lujza utcában 1995-ben épült belső kétszintes, dupla komfortos társasházi lakás eladó. Műszakilag és esztétikailag is felújított állapotú. 2017-ben lett a tető teljesen kicserélve. 2019-ben a felső szinten, 2022-ben az alsószinten teljes felújítást végeztek. Ekkor történt meg a gázkazán cseréje, valamint a vízhálózat és a villanyhálózat felújítása is. Jelenleg a külső homlokzat szigetelésének, majd színezésének munkálatait végzik. Az ingatlan 110 nm-es, alsó szint 60 nm a felső szint 50 nm. Alsórész elosztása amerikai konyhás nappali és egy hálószoba, illetve fürdőkádas fürdőszoba. Felső szintre masszív fémvázas lépcső vezet. Itt két hálószoba, klímával felszerelt nappali és egy tusolós fürdőszoba kapott helyet. Az ingatlan lakhatásra, befektetésre is központi elhelyezkedése és kiváló ellátottsága miatt remek választás lehet. Strand 750 méter, SPAR 550 m, gyógyszertár, orvosi rendelő 750 méterre található. Az ingatlan per és tehermentes, banki hitelre is megvásárolható.