Budapest XIV. kerület, Alsórákos
Eladó lakás
Ár
110 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 26635
Gyönyörű, hatalmas teraszos újépítésű lakás Zuglóban
Méretek
Méret
73
Méret tulajdoni lap szerint
73
Terasz mérete
46
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XIV. kerület
Városrész
Alsórákos
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

hőszivattyú

Hűtés típusa
mennyezethűtés
Konyha stílusa

amerikai

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
nyugat
Parkolási lehetőség
teremgarázs
Kilátás
utcai (lakás)
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert

oldalkert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz

Felszereltség

tároló,

elektromos kapu,

garázs

További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Illeték-kedvezmény, CSOK
Építés éve
2023
Állapot
új építésű
Épület általános állapota
új
Homlokzat állapota
exkluzív
Lépcsőház állapota
újszerű
Emeletek száma
3
Lakások száma
5
Környék
Jó környék
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
zárt
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Ingatlan stílusa
Modern
Leírás
Alsórákos/Zugló csendes kertvárosi részén a Komócsy utcában 2023. decemberében átadott összesen 5 lakásos 3 szintes társasház legfelső emeleti dupla teraszos Penthouse jellegű lakása eladó. A lakás 54,5 nm-es + 2 db egyenként 22,95 nm terasz, így teraszok beszámításának felével 73 nm. Az ingatlanba körbekerített, parkosított udvaron keresztül jutunk be. Földszinten található a teremgarázs és a tároló valamint a fűtést-melegvizet adó hőszivattyúk, vízórák. Az ingatlan műszakilag megfelel a mai kor követelményeinek, magas szintű, minőségi anyagokból épült. A lakáshoz zárt , ablakos lépcsőházon keresztül jutunk fel, minden szinten két lakás, ez az ingatlan harmadik emeleti , egyetlen nagyteraszos, így ezen a szinten csak egy lakás található. Nagyon jó elosztású, kifejezetten világos, napos lakás. Az eredeti tervektől eltérően nem 1+2 félszobás, hanem a két félszobát egybe nyitva egy tágasabb hálószoba és egy gardrób lett kialakítva. Ez az átalakítás könnyen visszafordítható. Az előszobából nyílnak a helyiségek. Fürdőszoba tágas, nagyablakkal rendelkezik, igényes minőségi hidegburkolatot kapott. Az itt található magasfényű fürdőszoba szekrények méretre vásároltak. Külön vendég WC is van, amely most mosókonyhaként lett berendezve, de akár ez is visszafordítható az eredeti elképzelés szerint csak a szanitereket kell visszatenni. Nappali- étkező-konyha egy légtérben van, kényelmes életteret biztosít az ott lakók számára. Nyugati fekvésű,a nagy teraszajtón kívűl oldalt is ablakos,amely déli fekvésű. A konyhabútor és a konyhasziget még fóliázott, asztalos által méretre készített, gépesített, elektromos főzőlap, elektromos sütő, beépített mosogatógép . Innen nyílik a keleti fekvésű gardróbos hálószoba. A lakás ékessége a két oldalon lévő hatalmas 23-23 nm-es terasz. Az egész lakás körbenapozott, keleti-nyugati-déli fekvésű. Fűtése hőszivattyús rendszerrel, padlófűtés és mennyezeti hűtés-fűtéssel. Mindegyik ablak redőnnyel felszerelt, részben automatizáltak. Helyiség lista: Nappali 19,37 nm Étkező 2,78 nm Konyha 4,12 nm Hálószoba gardróbbal 20 nm Teraszok 22,95-22,95 nm Fürdőszoba 4,41 nm Vendég Wc 1,26 nm Előszoba 2,56 nm A lakással megvásárolandó egy külön helyrajzi számon lévő 4,05 nm-es tároló és egy teremgarázs beálló a vételáron felül 6 MFt Az ingatlan per és tehermentes!