Budapest XIV. kerület, Kiszugló
Eladó lakás
Ár
95 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 25921
Méretek
Méret
60
Terasz mérete
8
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XIV. kerület
Városrész
Kiszugló
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
2
Félszobák száma
1
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa
Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
kelet
Parkolási lehetőség
teremgarázs vásárolható
Kilátás
belső udvar (lakás)
Zajosság
Nem utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert

parkosított

Terasz

erkély

Felszereltség
További adatok
Airbnb (rövidtávú kiadás)
Airbnb engedéllyel rendelkezik
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Illeték-kedvezmény, CSOK+
Építés éve
2020
Állapot
újszerű
Épület általános állapota
újszerű
Homlokzat állapota
újszerű
Lépcsőház állapota
újszerű
Emeletek száma
6
Környék
Jó környék
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
zárt
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Leírás
Zugló frekventált részén az Egressy úton 2020-ban épült 6 szintes modern épület első emeletén 60 nm-es +2*4 nm-es erkéllyel rendelkező amerikai konyhás nappali + 2 szobás lakás eladó. Az társasház jó minőségű anyagokból készült a mai modern építkezési technikáknak megfelelően. A lakást a modern minőségi anyagokkal burkolták, szerelvényezték. Az egész ingatlanra jellemző a minőség, amely a berendezési tárgyakon, felszereltségen is visszaköszön. Amerikai konyhás nappali 29 nm-es, tágas világos. Az egyik erkély innen nyílik. Konyhabútor magas fényű, megkímélt újszerű állapotban van beépített BOSCH gépekkel felszerelten. A két hálószoba (13 és 10,2 nm) külön nyílik a nappali két oldaláról közelíthető meg. Mindkettő erkélykapcsolatos. Lakás klímával szerelt. Fenntartása nagyon kedvező, a közös költség 14954 Ft, fűtése és meleg víz ellátása saját házközponti fűtésről, egyedi mérővel kialakított és így az átalánydíja 6000 Ft./hó. Az épület megújuló energiaforrásokkal, napelemekkel felszerelt, a társasház kifogástalan lakóközösséggel rendelkezik. A lakás tehermentes, a lakáshoz a teremgarázsban lévő beálló 6 M forintért vásárolható meg. Az utcán parkolás fizetős, a lakóknak parkolási engedéllyel ingyenes. A 3 rétegű ablakok csendes, fás utcára néznek, K-i tájolással, a homlokzat közét gyapottal szigetelt, az Egressy út közelsége biztosítja a kiváló infrastruktúrát, környéken lévő üzletek ALDI, LIDL, TESCO, OBI, Árkád, stb. Iskolák , óvodák , egyetemek is a közelben vannak, a jó közlekedést a 77-es troli, 32-es busz, 62, és 3-as villamos biztosítja, M2 metró néhány megállóra van, a belváros 10 perc alatt elérhető. Közlekedést, ellátottságot illetőleg központi elhelyezkedése miatt befektetési célból is kitűnő választás lehet ez a ingatlan.