Budapest XV. kerület, Újpalota
Eladó lakás
Ár
39 990 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 25877
Méretek
Méret
47
Méret tulajdoni lap szerint
47
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XV. kerület
Városrész
Újpalota
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

távfűtés

Konyha stílusa

szeparált

Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
DNy
Parkolási lehetőség
utcán, nem fizetős
Kilátás
utcai (lakás)
Zajosság
Forgalmas útra néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
közepes állapotú
Emeletek száma
10
Szerkezet
panel
Ingatlan stílusa
Panel
Leírás
Újpalota közkedvelt lakótelepén 10 emeletes panel épület 10 .emeletén 47nm-es 2 szobás lakás, gardróbos lakás eladó. Szobák 18 és 12 nm-esek , külön nyílóak, DNY-i fekvésüknek köszönhetően világosak, naposak. Az egész lakás járólappal burkolt. Nyílászárók műanyagok, jó állapotúak, jól zárnak. A lakás előtti folyosórész ráccsal lezárt, előszoba funkciót ellát. A lakás tisztasági festés után költözhető. Közös költség: 15,000 Ft .Távfűtés, átalány költsége 12.000 Ft/hó. A ház lakóközössége jó, a jó szomszédi viszony jellemző. Nagyon jó ellátású, boltok, Vásárcsarnok (piac), orvos, gyógyszertár, óvoda, iskola Pólus center, Ázsia Center a közelben található. Közlekedés kiváló. Tömegközlekedés: busz 7 ;7E;A; villamos: 69-es, a város bármelyik irányába rövid időn belül eljuthatunk.: Az ingatlan per és tehernentes, banki hitelre is megvásárolható. Amennyiben Önnek hiteltanácsadásra van szüksége, kérem forduljon irodánkhoz bizalommal.