Budapest XV. kerület, Újpalota
Eladó lakás
Ár
47 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 25817
Azonnal költözhető lakás a Nírpalota úton
Méretek
Méret
64
Méret tulajdoni lap szerint
64
Terasz mérete
3
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XV. kerület
Városrész
Újpalota
Alapvető adatok
Szobák
2
Félszobák száma
1
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

távfűtés - egyedi méréssel

Konyha stílusa

ablakos

Ablakok

utcára

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
kelet
Parkolási lehetőség
utcán, nem fizetős
Kilátás
utcai (lakás)
Zajosság
Forgalmas útra néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert
Terasz

loggia

Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Illeték-kedvezmény, CSOK+
Állapot
átlagos állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
10
Környék
Lakótelepi környék
Szerkezet
panel (panelprogram)
Lépcsőház típusa
zárt
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Ingatlan stílusa
Panel
Leírás
Újpalotán a megújult Fő tér közében a Nyírpalota utcában 10 emeletes épület 1.emeletén lévő 2,5 szobás 64 nm-es LOGGIAS világos konyhás lakás eladó. A ház a panelprogramon átesett, szigetelés és az egyedi mérők felszerelése megtörtént. Lépcsőház felújított, karbantartott. A ház előtti rámpa segíti a biciklivel, babakocsival történő közlekedést. A lakás előtti folyosórész a szomszéddal közösen ráccsal engedéllyel lezárt. . Szobák külön és egybe is nyílóak, fa parketta burkolatúak, amelyek csiszolással, lakkozással szinte újjá varázsolhatóak. A többi helyiségben járólap burkolat található. Szobák keleti- a loggiás szoba és a konyha dél- keleti fekvésű, ennek köszönhetően egész délelőtt, kora délutánig napfényben úszik a lakás. Az ingatlan felújítandó állapotú, de kicsi ráfordítással (festés, parkettacsiszolás, takarítás) teljesen lakhatóvá tehető. A loggiás ablakot, ajtót, kivéve cseréltek a nyílászárók. Parkos, lakótelepi környék. Óvodák, iskolák, vásárlási lehetőségek, orvos, patika pár perc alatt elérhető. Pólus Center, Ázsia center a közelben. Közlekedés kiváló: 7;7E busz megállója pár lépésre. 69 villamos megállója a közelben. M3 autópálya percek alatt elérhető. Az ingatlan per és tehermentes, banki hitelre is megvásárolható. Azonnal birtokba vehető!