Budapest IV. kerület, Központ
Eladó lakás
Ár
38 600 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 25589
Méretek
Méret
53
Terasz mérete
4
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest IV. kerület
Városrész
Központ
Alapvető adatok
Szobák
2
Fűtés típusa
Konyha stílusa

Világítóudvarra (lichthofra) nyíló ablakkal

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

fa

Kilátás
parkra néző
Fényviszonyok
Kert
Terasz

loggia

Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1980
Állapot
átlagos állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
10
Szerkezet
panel
Lépcsőház típusa
zárt
Ingatlan stílusa
Panel
Leírás
IV. kerületben, a Berda József utcában 10 emeletes panel társasház 6. emeletén található a 54 m2-es, 2 szobás lakás. A társasház karbantartott, gondozott, felújított lifttel rendelkezik. A szobák külön nyílóak, és egybe is nyílóak, laminált parkettásak minden további helyiségben járólap burkolat található. Az ingatlan helyiségei: közlekedő, gardrób helyiség, fürdő, WC, konyha, étkező, 2 egész szoba, erkély 4 m2. Kiválóan alkalmas azoknak az új lakást vásárlóknak, akik a saját elképzelésük szerint szeretnék kialakítani új otthonukat. Közös költség: 14.800 Ft/hó. Fűtési átalány: 9,000 Ft/hó Rezsiköltsége egyedi mérők alapján fizetendő. Azonnal birtokba vehető, tehermentes lakás. A lakás frekventált helyen fekszik jó lehetőségekkel, melyek: közeli parkok, játszóterek, sportpályák, iskolák, óvodák, bevásárlási és szórakozási lehetőségek. Tömegközlekedés kiváló. Metro a közelben.