Budapest XV. kerület, Újpalota
Eladó lakás
Ár
48 500 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 25209
Méretek
Méret
66
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XV. kerület
Városrész
Újpalota
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
2
Félszobák száma
1
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

távfűtés - egyedi méréssel

Konyha stílusa

ablakos

Ablakok

utcára

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
DK
Parkolási lehetőség
utcán, nem fizetős
Kilátás
utcai (lakás)
Fényviszonyok

napfényes

Kert
Terasz
Felszereltség

pince

További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Illeték-kedvezmény, CSOK+
Állapot
felújított
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
felújított
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
14
Környék
Lakótelepi környék
Szerkezet
panel (panelprogram)
Lépcsőház típusa
zárt
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Ingatlan stílusa
Panel
Leírás
Újpalotán a Zsókavár utcában 14 emeletes épület 10.emeletén lévő 2+1 félszobás világos, 65 nm-es lakás. Szobák ( 18-13-9 nm-esek) jó minőségű padlószönyeg burkolatúak, többi helyiségben járólap található. A nappaliból nyílik a kisebbik szoba, a harmadik szoba teljesen külön nyíló. Az egész lakást körbesüti a nap mivel a nappali DK-i a másik két szoba DNY.-i fekvésű. Konyha tágas, világos nagy ablakos. A lakás szép állapotú, fel lett újítva. Fürdőszoba tusolókabinnal felszerelt. Közös költség: 16.800 Ft. Panelprogram elkészült, nyílászárok, egyedi mérők fel lettek szerelve, a ház szigetelése megtörtént. Felújításkor a tető teljes felújítása és szigetelése is elkészült. Bejárati ajtó és a belső ajtók is újak. Fűtési átalány 13.000 Ft/hó. Kb. 2 nm-es saját zárható pincerész tartozik a lakáshoz. Parkos, lakótelepi környék. Óvodák, iskolák, vásárlási lehetőségek, orvos, patika pár perc alatt elérhető. Pólus Center, Ázsia center a közelben. A főúthoz közel, de mégis csendesebb parkra néző lakás. Közlekedés kiváló: számos busz megállója pár lépésre. 69 villamos megállója a közelben. M3 autópálya percek alatt elérhető. Az ingatlan per és tehermentes, banki hitelre is megvásárolható. Az ingatlan műszakilag és esztétikailag is felújított, gyorsan költözhető.