Dunakeszi, Fenyves(Toboz)
Eladó lakás
Ár
90 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 23797
Méretek
Méret
92
Terasz mérete
10
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Dunakeszi
Városrész
Fenyves(Toboz)
Alapvető adatok
Szobák
4
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

szeparált

Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
dél
Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
belső udvar (lakás)
Zajosság
Nem utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert

parkosított

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

erkély

Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Illeték-kedvezmény, CSOK+
Építés éve
2004
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
újszerű
Homlokzat állapota
újszerű
Lépcsőház állapota
újszerű
Emeletek száma
2
Lakások száma
9
Környék
Kertvárosi környék
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
zárt
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Ingatlan stílusa
Modern
Leírás
Dunakeszi frekventált részén a közkedvelt a Fenyőliget lakóparkban ELADÓ egy 2004-ben épült két emeletes téglaház első emeletén 92 m2-es , klímával felszerelt nappali + 3 szobás, 10 m2-es erkélyes DUPLA KOMFORTOS lakás. Elosztásának köszönhetően kiválóan alkalmas kisgyermekes családok számára. Lépcsőház zárt, tisztántartott. Lakók között jószomszédi viszony jellemző. A külön ajtóval rendelkező előszobába kényelmesen elfér egy gardrób szekrény. Innen nyílik a zuhanyzós wc-vel rendelkező fürdőszoba. A lakásban tágas nappali és étkező egy légtérben található, családi étkezések tökéletes helyszíne lehet. A déli fekvésű erkélyes nappali és az egyik hálószoba klímával felszerelt. Ezek a csendes, napfényes belső udvarra néznek. Mindhárom szoba és a nappali külön nyíló, parketta burkolatúak, a többi helyiségben mázas kerámia burkolat található. A hátsó két szobát összekötő folyosóról nyílik a kádas fürdőszoba, itt található a melegvízet és a fűtést szolgáló vadonat új kondenzációs kazán is. Konyha világos, benne lévő konyhabútor megkímélt, jó állapotú. Tűzhellyel és a beépített mosógatógéppel együtt vételár részét képzik. A kiváló beosztású lakáshoz tartozik egy zárt udvari autóbeálló is. Gázcirkóval való fűtés rendkívül kedvező ,mivel a lakást minden oldalról másik lakás veszi körül. Fűtésszámla: 8-9.000,-Ft./hó, Közös költség: 13 800,-Ft/hó. Helyiséglista Nappali 19,11 nm Étkező 18,88 nm Szoba 12, 05 nm Szoba 9,13 nm Szoba 8,75 nm Konyha 6,46 nm + kamra 1,40 nm Fürdőszobák 3,27 nm- 5,95 nm Közlekedő 3,96 nm Előszoba 3,33 nm Ellátottság nagyon jó, kisebb boltok, üzletek néhány lépésre, TESCO, AUCHAN autóval pár perc alatt megközelíthető. Közlekedés szempontjából Dunakeszi helyi közlekedését a Sportbusz Kft. és a Volánbusz látja el helyi és helyközi járatokkal. Ezek megállói a közelben találhatóak. Többek között megáll a Vonatállomás- Tesco-AUCHAN -nál és a helyközi autóbuszok Újpest-Városkapu megállóig közlekednek, a vonatnak Nyugati PU. a végállomása, ez kb. 15 perc. Autóval Budapest kb. 15 perc alatt elérhető köszönve a 2/A autóutnak és a 2 Főútnak. Az ingatlan per és tehermentes. Azonnal birtokba vehető!