Budapest XIV. kerület, Herminamező
Eladó lakás
Ár
75 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 23689
Méretek
Méret
58
Terasz mérete
7
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XIV. kerület
Városrész
Herminamező
Alapvető adatok
Szobák
2
Félszobák száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa
Konyha stílusa

amerikai

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag

Kilátás
belső udvar (lakás)
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert
Terasz

erkély

Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Illeték-kedvezmény, CSOK+
Építés éve
2011
Állapot
újszerű
Épület általános állapota
újszerű
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Környék
Jó környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Ingatlan stílusa
Modern
Leírás
Zuglóban Herminamezőn 2011-ben épült 4 szintes épület 2. emeletén lévő 58 nm-es 1+2 szobás lakás eladó. A lakáshoz megvásárolható egy 4 nm-es tároló és egy teremgarázs beálló, amelyek külön helyrajzi számom vannak 2, illetve 5,5 MFt-ért. A társasház jogilag rendezett. A lakás csendes belső udvarra néz. Közös költség 11,200 Ft Fűtést központi kazán adja egyedi mérőkkel a lakások fogyasztása szerint külön kiszámolva Elosztását tekintve családosok számára is tökéletes. Amerikai konyhás nappali és 2 háló szoba. Közlekedés, ellátottságot tekintve központi elhelyezkedése miatt jó választás lehet .