Budapest II. kerület, Víziváros
Eladó lakás
Ár
159 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 23175
Méretek
Méret
116
Méret tulajdoni lap szerint
116
Belmagasság
4.2 cm
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest II. kerület
Városrész
Víziváros
Alapvető adatok
Szobák
3
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Konyha stílusa

étkezős

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
kelet
Parkolási lehetőség
utcán, fizető övezet
Kilátás
panorámás
Zajosság
Forgalmas útra néz
Fényviszonyok

világos

Mozgáskorlátozott
Igen (rámpa)
Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Állapot
részben felújított
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
4
Környék
Keresett környék
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
körfolyosó
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Ingatlan stílusa
Polgári
Leírás
Páratlan Dunai panorámával rendelkező lakás eladó! Ha a nappalijából szeretné élvezni a Dunai kilátást és a Parlament csodálatos épületét, akkor Önre vár ez a jelenleg 3 szobás 116 nm-es félemeleti nagypolgári lakás Budapest szívében. Az ingatlan hivatalosan magasföldszinti, de mivel 2 méter a párkány magasság, nem látnak be a kíváncsi tekintetek. A lakás előtt nincs semmi ami ezt a pazar kilátást gátolná. Elhelyezkedése miatt kiváló választás lehet rendelő, iroda kialakítására is, működött így is az elmúlt években. A lakás átlagos állapotú, de két éve felújították a villanyvezetékeket, cirkót, radiátorokat és az ablakokat, amelyek három rétegű üveggel lettek ellátva. Belmagassága 4.3 méter, állógaléria, esetleg belső két szint (duplex) is kialakítható. Tartozik a lakáshoz egy 9 nm-es saját tároló. A ház két bejárattal rendelkezik, amely akadálymentesített. Helyiséglista Nappali 33 nm Szoba 20 nm Szoba 15 nm Hall 14 nm Konyha 15 nm Előszoba 10 nm Fürdőszoba 7 nm WC 1,5 nm Tároló 1 nm Közlekedése, ellátottsága központi elhelyezkedése miatt kiváló. Befektetésre alkalmas.