Budapest XIII. kerület, Lőportárdűlő
Eladó lakás
Ár
85 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 22515
Azonnal költözhető lakás Angyalföldön
Méretek
Méret
74
Méret tulajdoni lap szerint
74
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XIII. kerület
Városrész
Lőportárdűlő
Alapvető adatok
Szobák
3
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

házközponti - egyedi méréssel

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai

Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag,

fém

Parkolási lehetőség
teremgarázs vásárolható
Kilátás
utca+belső udvar
Fényviszonyok

világos

Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2008
Állapot
újszerű
Épület általános állapota
újszerű
Homlokzat állapota
újszerű
Lépcsőház állapota
újszerű
Emeletek száma
6
Lakások száma
57
Környék
Keresett környék
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
zárt
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Ingatlan stílusa
Modern
Leírás
XIII. kerület Angyalföld Lőportáldűlő részén a Lehel utcáról nyíló utcában 1 emeleti 74 nm-es 3 szobás lakás eladó. A ház 2008-ban épült 7 szintes épület, amelyben 57 lakás található. Kulturált lakók laknak, jó szomszédi viszony a jellemző. Nagyon jó beosztású lakás, szobák külön nyílnak és a nagy ablakos fürdőszobán kívül egy külön WC is helyet kapott. A tágas amerikai konyhás nappali étkezővel kiegészülve kényelmes közösségi teret ad családosok számára. Itt található az inverteres klíma . Számos beépített szekrény található a lakásban a könnyebb tárolást segítve. Ablakok elektromos redőnnyel ellátottak. A lakás BÚTOROZOTT, GÉPESÍTETT (villanytűzhely, sütő, hűtő, mosógép, mikró, TV, mosogatógép, borhűtő) és teljesen felszerelt, melyek a megegyezés tárgyát képezik. Helyiséglista: nappali – étkezővel 32 nm szoba 13 nm szoba 12 nm konyha 6 nm fürdőszoba 4,4 nm előszoba 4,8 nm Közlekedés, ellátottság szempontjából tökéletes választás lehet családosoknak de akár befektetésnek is. Az ingatlan per és tehermentes, banki hitelre is megvásárolható. A lakáshoz vásárolható egy teremgarázs, melynek díja: 6 millió Ft